ict

Een slimme telefoon repareren

Telefoon reparatie bergen op zoom

 

 

 

 

 

Volgens Weatherbytes.com duurt het tussen 5 en 35 minuten om een smart phone te repareren van A tot E. Zij stellen voor dat u hem op een koude, droge plaats legt en afdekt met een zak van het type loose-fill. Gezien de door het weerbureau NDL gepubliceerde gemiddelde temperatuur voor oktober – 25 C° – is dat niet bepaald een geruststelling voor iedereen. NDL zegt echter dat hoge temperaturen (zoals 40 C°) het reparatieproces zullen vertragen – en ook schade aan de telefoon zullen veroorzaken.

Meestal, met uitzondering van glas of mineraal in de telefoon (bijv. iPhone 4S, HTC Wildfire, Samsung Galaxy S raden telefoongesprekken, enz. af tijdens het gebruik van de telefoon. Dit kan het opladen van de batterij met 90% vertragen.

De stappen om de telefoon te repareren die iedereen kent:

1. Batterij onmiddellijk opladen – SIM-kaart, USB-batterij, enz.

2. Haal de batterij uit elkaar en verbind hem met de telefoon in de muur zoals een PC.

3. Verwijder de batterij en batterijcontacten uit de telefoon.

4. Droog de batterij.

5. Vervang de batterijclip en de batterij.

6. Verwijder alle tape van de connector en de aansluitingen, en maak deze schoon met bij voorkeur Triple A batterijen.

7. Zet de telefoon weer in elkaar en plak hem weer vast.

Als het bovenstaande niet werkt, kan het komen door metaalverwantschap (vervolging, wetten en anderen) of sterke wind.

Er zijn verschillende oplossingen, maar de bovenstaande zijn de meest gebruikte methoden om een telefoon en zijn interne circuits zelf te repareren. Als de telefoon wel aangaat maar niet werkt, controleer dan de batterij, controleer of er geen blokkade is tussen de batterij en de telefoon en of de animatie van de telefoon niet beschadigd is. Als het nog steeds niet werkt, probeer dan een andere batterij te gebruiken met de telefoon erop, maar zorg ervoor dat de batterijen niet met elkaar verbonden zijn. Als het nog steeds niet werkt, ga dan naar een professional die ervoor kan zorgen dat je niet iets belachelijk stoms doet zoals proberen de essentiële gegevens van de telefoon helemaal opnieuw te verkopen.

Als de telefoon uit de doos perfect werkt, maar na een paar dagen niet meer, kan dat te maken hebben met een geheugenprobleem. Na een paar maanden kan het nodig zijn het geheugen van de telefoon te vervangen. Als u van de nieuwste snufjes houdt, kunt u een andere SIM-kaart in uw telefoon plaatsen. Als u echter niet de nieuwste telefoon hebt, kunt u gewoon een SIM-kaart van een andere telefoon gebruiken.

Problemen met de batterij komen vaak voor en u moet uw telefoon zo programmeren dat hij geen stroomflats accepteert en er spaarzaam mee omgaan. Als u naar muziek luistert of een film bekijkt en uw telefoon kan niet worden aangezet, maak dan de batterij schoon en probeer hem aan te zetten. Dit kan het probleem oplossen.

Ook hebben fabrikanten met Android 2.2 de scheduler en het virtuele geheugen uitgeschakeld, wat zou kunnen helpen. Bij oudere versies start de planner soms helemaal niet.

Ik hoop dat dit artikel je zal helpen met je probleem. Ik werk met telefoons en ik kan u vertellen dat dit een veel voorkomend probleem is bij de meeste handsets.

lees meer:

Category: ict
Posts created 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top