ict

Hoe kiest u de juiste QR Codes

 

Eigen QR code

 

 

 

 

 

Als u ooit het kantoor van de Raadsbelasting hebt gescand, weet u hoe ongemakkelijk het kan zijn. Niet alleen moet u in de lege gangpaden op uw beurt wachten, maar u wordt ook vaak gevraagd naar uw leeftijd, geslacht en vakantie. Hoewel het geen post is, moet u toch de formulieren doorstaan en de nodige informatie noteren. Het kan een zeer ontmoedigend en tijdrovend proces zijn. Gelukkig is er een eenvoudige manier om dit te verhelpen en het proces te versnellen.

Veel bedrijven en detailhandelaars zijn ertoe overgegaan hun QR-codes op hun goederen aan te brengen en hebben het voor de klant vrij moeilijk gemaakt deze informatie te ontsluiten. Idealiter kan een code QR’d worden op goederen of een sticker die op een goederenartikel kan worden geplakt om het papierwerk vaarwel te zwaaien. Een andere mogelijkheid is dat sommige winkels een uittrekbaar paneel hebben voor hun QR-codes, die ze dan voor alle aankopen gebruiken.

Misschien bent u niet altijd op de hoogte van deze zelfverklarende QR-codes, vooral als u in de IT-industrie werkt, maar zodra u een van deze codes probeert te gebruiken, zult u verbaasd zijn over hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn (zolang uw computer werkt).

Soorten codes

Er zijn twee soorten QR-codes, de contactcode en de gegevenscode. De vraag is welke u gebruikt?

Welke heb je nodig?

Is de code horizontaal over het etiket met de tekst “Code” of “Nee”? Indien toegepast op een goederenartikel zal het zijn

<brrot;gb<ul;gb<ul;gb<ul;gb&id=endor-code-Walkway-E transacties/4225succes vermijdbaar

Bij het bestuderen van gegevens is het belangrijk te begrijpen wat er in de gegevens is opgenomen:

Anyalogue & Digitale Naam/Nummer/Paswoord

Server datum en tijd

herstel & vrijwaringsverzoek

Servernaam en wachtwoord

verzoek tot restauratie en schadeloosstelling

Voor- en achternaam of oriƫntatie

Oud telefoonnummer

Server staat

Server Plaats

Systeem Gereedschap

bestaande online transacties (OCR, PO, ER)

mondeling verstrekte beschrijvende informatie

Als bovenstaande vragen niet duidelijk of nauwkeurig worden beantwoord, dan is het tijd om een nieuwe aanpak te overwegen. prepaid debetrekeningen zijn een prima oplossing. Met een SIM-kaart kunt u de software op uw computer downloaden en zelf de gegevens van de SIM-kaart invoeren. Dit bespaart u de moeite om naar een computer te gaan om gegevens in te voeren.

Als je erin slaagt de juiste software voor je mobiele telefoon of PC te vinden, dan zul je in staat zijn de SIM kaart gegevens zelf in te voeren en/of iemand anders te vragen het voor je te doen. De software voor het terughalen van verwijderde GSM nummers hangt af van de client software op dat moment. Zolang de software compatibel is, zou je in staat moeten zijn om de informatie die je wilt hebben via het internet te vinden.

De mobiele-telefoonbedrijven zullen in staat zijn informatie over de naam, het adres en de contactgegevens van de klant uit de oorspronkelijke dienst te bewerken. Hoewel deze informatie niet totaal nutteloos is, is het natuurlijk verstandig om te voorkomen dat zij aan het publiek wordt vrijgegeven. Sommige bedrijven zullen het recht hebben deze informatie te begraven of te bewerken, maar het zal meestal tegen de wet zijn om dit te doen.

Het komt erop neer dat als u een gsm-nummer hebt, u heel voorzichtig moet zijn met het bekendmaken ervan aan het publiek. Uw privacy zal worden geschonden als u besluit die informatie te delen. Er zijn bedrijven op het internet die databases verkopen aan de hoogste bieder. Voordat u besluit om het te overhandigen aan een derde partij, moet u controleren met het bedrijf om te zien of ze een goede reputatie hebben.

Je weet nooit wie erop uit is om jou of je familie pijn te doen. Laat geen gevoelige informatie achter op tafels in uw kantoor of op een openbaar stuk apparatuur. Overweeg altijd een professional in te huren om het scannen uit te voeren in plaats van het zelf te doen. U moet er zeker van zijn dat u het scannen doet voor een officiƫle zaak met toestemming van de betrokken organisatie.

lees meer:

Category: ict
Posts created 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top