De ABC-opleiding volgen

De ABC-opleiding volgen

Wat houdt deze Code 95-opleiding in? Voor degenen die vrachtwagens en generatoren voor commerciƫle doeleinden moeten besturen, de behoefte om te begrijpen hoe deze gereedschappen moeten worden gebruikt, komt voort uit de behoefte om veilig te werken. De code omvat alles wat u moet weten over zwaar materieel, inclusief het gebruik ervan. De cursus geeft ook informatie over het laten draaien van generatoren en het trekken van vrachtwagens. Voor degenen die een Klasse A-licentie nodig hebben, moet u slagen voor het Code 95-examen voordat u een licentie kunt aanvragen.

code 95

Voor degenen die een Klasse B-licentie nodig hebben, moet u elke vijf jaar drie uur training volgen, of vijfentwintig uur klassikaal onderwijs en twintig uur praktijkoefening nuttige informatie op deze site. Op de sectie Rijvaardigheidstest moet u slagen voor een schriftelijke test, evenals een rijexamen die bestaat uit het manoeuvreren van het voertuig, het lezen en beantwoorden van vragen over wegen en weersomstandigheden en het volgen van instructies. Zodra u voor de eerste test bent geslaagd, kunt u een Klasse C-licentie aanvragen en vervolgens een Klasse D-licentie, waarmee u offroad kunt rijden.

Degenen die een permanente Klasse C-licentie willen krijgen, moeten het derde en laatste uur van de tweede dag klassikaal onderwijs volgen, dat meer dan twee uur duurt. Op dit gebied leert u over verkeersregels, hoe u een handleiding leest en andere zaken die verband houden met de Code. Je bestudeert ook de wegcode, de verkeersregels en hoe je veilig kunt rijden. Om een licentie te krijgen via Code 95, moet u slagen voor een schriftelijk examen, een mondeling examen afleggen, slagen voor de veldtest en voldoen aan de minimale licentievereisten.

Meer info over dit artikel: https://ml-opleidingen.nl/