filofax

Lederen filofax notebooks

De Filofax-notebooks lost het dilemma van het dragen van papieren documenten gedurende de hele dag op kantoor, maar zonder de angst voor hen verloren of vernietigd. Ze zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Het mooie aan hen is dat ze met een volledige lederen dekking komen die ze erg aantrekkelijk maken. Ze hebben ook verschillende pagina’s om een verscheidenheid aan documenten te houden, waaronder dammen, handleidingen en vergaderpunten. De meest opwindende functie is dat u ook uw pagina’s van de afdekking kunt verwijderen.

Deze notebooks werden in 1990 voor het eerst geïntroduceerd in Japan en waren oorspronkelijk bekend als het boek van één. De eerste modellen werden geproduceerd met lederen afdekkingen, maar later veranderd in een plastic hoes om aan de vraag van de consument te voldoen. Deze notebooks hebben dat probleem opgelost door verwijderbare pagina’s en verdelers te gebruiken, samen met een nette maar professionele kijkt uit. Ze deden oorspronkelijk deze in slechts 7 verschillende kleuren:

Zwart, crème, eierschaal, bordeaux, ei, grijs, honing, roos, wit en geel. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld verschillende variaties, de zwarte en crème kunnen nu worden gemengd om de audubon-look te maken. De andere variatie is de eierschaal die populair is geworden bij studenten. Ze zijn er in veel verschillende maten.

De modellen zijn ook in de loop der jaren veranderd. Vandaag is het Filofax-notebook een van de meest populaire merken geworden onder studenten, professionals en zakenmensen.

Deze notebooks zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Er zijn verschillende secties waarmee u verschillende documenten op te slaan. Onder het grote gedeelte vindt u de portemonnee, envelop en visitekaartjeshouder. De kleinere zijn geweldig voor het vasthouden van pennen en potloden. De grotere secties zijn geweldig voor pennen, notitieblokken, visitekaartjes en foto’s.

Het Filofax-notitieboekje bestaat al zo lang vanwege de eenvoudige elegantie. Hoewel het moderne kenmerken heeft, onderhoudt het nog steeds een klassieke en elegante stijl. Het uiterlijk van het leer is geweldig. De meeste modellen zijn waterbestendig en ultra-licht, zodat ze in elk type omgeving kunnen worden gedragen. Wanneer u uw Filofax-notebook voor het eerst krijgt, wordt het geleverd met een beschermende mouw die is gemaakt van zacht leer. Na verloop van tijd zal het leer verslijten en stevig worden.

Leer zal in de loop van de tijd vervagen, maar sommige bedrijven zullen ze gratis voor u vervangen. De prijsklasse is anders, afhankelijk van de grootte en het merk van het product. Filofax biedt ook verschillende beschermingsopties voor verschillende soorten documenten. U kunt kiezen uit een buidel, portemonnee, koffer of lederen kap. Er zijn veel verschillende kleuren, waaronder zwart, bordeaux, eierschaal en honing. Filofax heeft veel verschillende modellen om uit te kiezen.

Bij MyLovelyNotebook.nl vind je notitieboeken op te koesteren!