Wat is Ripple Trading?

rimpeling

Wat is Ripple Trading?

Wat is rimpelhandel? Het is een nieuwe financiële dienst die gebruikmaakt van gedistribueerde grootboektechnologie, ook wel bekend als het ripple-netwerk, om de kosten te verlagen en de snelheid waarmee transacties worden verwerkt te verhogen. ripple is ook een realtime bruto-vereffeningssysteem, activauitwisseling en internationaal overmakingsnetwerk gemaakt door ripple labs Inc., een particulier in de VS gevestigd technologisch bedrijf. De gedistribueerde grootboektechnologie biedt goedkope, realtime clearing van betalingsgegevens, wat zorgt voor veiligere transacties tegen lagere kosten.

De belangrijkste attractie van ripple is dat deze nieuwe technologie goedkope, realtime wereldwijde betalingen biedt die sneller zijn dan ooit tevoren. -betalingen gaan onmiddellijk van bank naar bank via internet. In tegenstelling tot het verzenden van betalingen via verrekeningen in lokale valuta, blijven betalingen die via het ripple-netwerk worden verzonden, veilig, ondersteund door meerdere failover-knooppunten die ervoor zorgen dat uw transacties constant zijn en gegarandeerd te allen tijde doorgaan. Ripple's gedistribueerde grootboek zorgt voor de veilige overdracht en uitwisseling van elk type activa tussen twee of meer financiële instellingen en banken.

Ripple is een zeer veilige en efficiënte manier om financiële transacties uit te voeren. De lage kosten, de hoge snelheid en het gebrek aan administratieve rompslomp hebben het erg populair gemaakt bij zowel internationale als binnenlandse handelaren. Voor een ripple-transactie zijn geen kosten vooraf vereist, zoals bij een traditionele valutawissel of betalingsvereffeningssysteem. Het wordt volledig beheerd door het netwerk zelf, waardoor de administratieve last voor de handelaar wordt verminderd en hun vermogen om transacties snel en efficiënt te accepteren en af te handelen vergroot. Ripple is ook ideaal voor internationale reizigers, omdat het hen in staat stelt om transacties met gemak en vertrouwen af te ronden en de noodzaak om grote hoeveelheden contant geld aan te houden minimaliseert.

Voor meer informatie klik je hier: https://bitcoinmeester.nl/